Itxi

Larunbatean

Donostia Gastronomikaren atarian, lapikoa sutan, 'Amarauna' saioan

eitb.eus

Donostiako kaleetan, chef ezagunak eta  laguntzaile anonimoak elkarlanean nola moldatzen diren ikusiko dugu zuzenean Dani Lasa gure sukaldari kolaboratzailearen eskutik. Larunbatean, 10:00etan hasita.

Donostiako Alde Zaharra. Argazkia: Mikel Arrazola

Donostia Gastronomika kongresuaren atarian, lapikoa sutan jarrita probatuko dugu 'Amarauna' saioan larunbatean. 10:00etan hasita, Nagore Telleriak gidatutako saioan jakingo dugu Gipuzkoako hiriburuko kaleetan chef ezagunak eta  laguntzaile anonimoak elkarlanean nola moldatzen diren, zuzenean, Dani Lasa sukaldari kolaboratzailearen eskutik.

Bestalde, Everest mendia igotzeko asmoz doazen mendizaleei aurre-baldintzak jartzen hasi da Nepalgo gobernua. Zer diote mendizaleek horri buruz?

Gainera, Interneten gero eta jarraitzaile gehiago dituzten ikastaro birtualei buruz jardungo gara tutorial bana sinatzen duten Maitane Segurola eta Izaskun Canga bloggerrekin.

 

rekin.