janaria etxera
Jatetxeetan soberan gelditzen den janaria etxera eramaten dute bezeroek?
Dani Lasa Mugaritz jatetxeko berrikuntza arduraduna eta Peio Setoain Aldudeko Auzkia etxalde-ostatuko jabea aritu dira garaian garaiko produktuez, platerean geratzen diren janariak etxera eramateaz...
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Bidaia gastronomikoa proposatu dugu 'Amarauna' saioan: Aldude, Mexiko, Errenteria, Aramaio, Lerkeitio, Iruñea, Azkain… denetan ibiliko dira otordu goxoen usainean. Alduden, Peio eta Nelia, garaian garaiko otorduak eskaintzen dituen bikotea. Euskal Herriko eta Mexikoko janarien fusioa egiten dute, Nelia da Mexikoko janariak egiteaz arduratzen dena.
Jatetxeetan soberan gelditzen den janaria bezeroei tuperretan emateko ohiturarik bai?
Aramaioko Dukienan, Lekeitioko Ibaiganen, Iruñeko Katakraken eta Azkaingo Axaflan ere galdezka aritu gara.