Itxi

Zurrakapotea ardo koktela

Urteko ardoa, ura, limoia, kanela, azukrea... Mikel Garaizabalen errezeta

Zurrakapotea nola egin azaldu du Garaizabalek eta gero Andoni Sarrateak Bakioko Gorrondona upategietan ardo apardunak egiten nola hasi ziren kontatu du. Hasieran ez zuten arrakasta handirik izan.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Zurrakapotea nola egiten den kontatu du Mikel Garaizabalek. Bezperatik egitea komeni den ardo-koktela da. Osagaiak honako hauek: Urteko ardoa, ura, limoia, kanela, azukrea...horien nahasketatik eratortzen da zurrakapotea. Bigarren zatian, Andoni Sarratea, Bakikoko Gorrondona upategiko arduradunak, azaldu du nola hasi ziren orain 15 urte ardo apardunak egiten. Adiskide baten ideiaz izan zen eta hasiera hartan arrakasta handirik lortu ez bazuten ere, gaur egun pozik dira euren ardo apardunekin.

Audioak (1)

Informazio gehiago (2)