Napoliko pizzak
Sekula itzaltzen ez den Napoliko labea eta pizzarentzako ama orea dira sekretuak
Arantxa Arza | EiTB Media
Goi mailako sukaldaritzatik datoz Dani Lasa eta bere kideak. Italiar erako pizzak egiten dituzte Grosen. Ama orea erabiltzen dute eta horren inguruko ikerketan ari dira burubelarri ireki zutenetik
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Stefano Ferrararen labe borobildua beti dago piztuta Groseko Humo pizzeria berrian. Minutu eta erdian egosia dago ama orez eginiko pizza. Osagaietan, betiko gazta eta tomateaz gainera tripakiak, bakailoa, zizak erabiltzen dituzte, euren helburua baita, Napoliko pizzak egitea baina berta-bertako produktuak erabiliz. Donostiako Gros auzoan daude, San Franzisko kalean eta pandemiaren zailtasunei aurre eginez dihardute eguneroko lanean.