Sukaldaritza
Pello Etxeleku: "Iratiko gaztarentzat bultzada polita izan daiteke Dua Lupari gustatu izana"
Vogue France aldizkari ezagunak, sareetan jarri duen bideoan ikusi da Dua Lupa Iratiko gazta jatzen. Helene Darroze chef ezagunaren jatetxera joan da kantari britainiarra, eta Helene Darrozek menu zoragarria prestatu dio, tartean Iparraldeko gazta.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Vogue France aldizkari ezagunak, sareetan jarri duen bideoan ikusi da Dua Lupa Iratiko gazta jaten. Helene Darroze chef ezagunaren jatetxera joan da kantari britainiarra, eta Helene Darrozek menu zoragarria prestatu dio, tartean Iparraldeko gazta.
Pello Etxelekuk Ossau-Irati jatorrizko gaztak egiten ditu, zehazki, Agour izena dute Pellok egindako gaztek eta uste du "Iratiko gaztarentzat bultzada polita izan daiteke Dua Lupari gustatu izana".
Hemen Vogue aldizkariaren bideoa: