Kazetarien tertulia
Kafea azukrerik gabe hartzearen onurez
EITb Media
Arantxi Padillak emandu AEBko Johns Hopkins unibertsitateak egindako ikerketa honen berri eta, aitzakia horretan, kafea hartzeko ohiturez aritu dira Padilla bera, Nerea Sarriegi eta Amaia Uribe, Olaia Urtiagarekin batera.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
AEBko Johns Hopkins unibertsitateak egindako ikerketa baten arabera, kafea azukrerik gabe hartzeak onurak dakarzkio gure gorputzari. Kolonbia kafeari oso lotuta dagoen herrialdea izanik, ikerketa honen emaitzak asko zabaldu dra herrialde hartan, eta Arantxi Padillak eman digu haren berri "Baipasa"n. Memoria hobetzen du, bihotzeko arazoak murrizten laguntzen du, gorputzaren oxidazio zelularretik babesten du, argaltzeko lagungarria da, hortzetako txantxarra ekiditeko eraginkorra da eta beste hainbat onura ere ba omen ditu.
Ikerketa horri tiraka, kafe ohiturez aritu dira Arantxi Padilla, Nerea Sarriegi eta Amaia Uribe, Olaia Urtiagarekin batera.