World Cheese Award
Gaurko artzaintza eta artzain gaztagileen bizimoduaz
Beñat Egaña, Aritz Ganboa eta Eli Gorrotxategi, kostaldean, Aralarren eta Aizkorri-Aratzen artzain izateaz. Tere Belokiren erreportajea, 'Faktoria'n.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Nazioarteko World Cheese Award jaialdiaren atariko, gaurko artzainen bizimodura gerturatu nahi izan dugu. Beñat Egaña, Aritz Ganboa eta Eli Gorrotxategi, kostaldean, Aralarren eta Aizkorri-Aratzen artzain izateaz aritu dira Tere Belokik egindako erreportaje honetan, 'Faktoria'n.
Tokian-tokian eginkizun ezberdinak izaten dituzte, eta umetze garai bete-betean topatu ditugu Arruazuko Albi etxaldean.
Arkumeak nola jaiotzen diren irratiz ikusi nahi baduzu, ez galdu erreportajea.