Sukaldari dema
Turroiak etxean egin ditzakegu. Hemen errezetak!
Turroi gogorra eta biguna egin dizkigute Igor Zalakainek eta Pili Manterolak.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Turroiak ere egin litezke etxean, hori erakutsi nahi izan digute 'Faktoria'n, gure sukaldariek.
Igor Zalakain Arzak jatetxekoak Turroi gogorra prestatu digu. Eztia, azukrea, almendrak, arrautz zuringo bat eta oblea edo ostiak behar ditugu. Goian eta behean behar ditu obleak. Hartu boligrafoa eta apuntatu errezeta!
Turroi biguna prestatu digu aldiz, Pili Manterola Iribar jatetxekoak. Turroi xixona bat, esnegaina, azukrea eta arrautzak. Turroi batetik 3 ateratzea du helburu Manterolaren errezetak. Audioan dituzue xehetasun guztiak.
Gozatu Gabon hauetan etxean egindako turroiez!