Kargatzen...
Itxi

Sukaldari dema

Antxoak, tomate eta pipermorroz beteta ala frijituta nahiago?

Bi proposamen horiek egin dizkigute gaur Pili Manterolak eta Igor Zalakainek. Entzun 'Faktoria' saioko sukaldari dema!

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Egunotan antxoa sartzen ari da gure kaietan, eta lehengai horixe jarri diegu gaur mahai gainean, 'Faktoria'n, gure bi sukaldariei.

Arzak jatetxeko Igor Zalakainek, antxoa beteak prestatu ditu. Antxoak zabaldu, eta tomate eta pipermorroz prestatutako marmelada gisako batekin bete ditu. Ondoren, albardatu, eta lagungarri letxua eta tipula entsalda jarri die.

Getariako Iribar jatetxeko Pili Manterolak aldiz, sardina zaharren pandereta gisako bat osatu du antxoa frijituekin.

oa frijituekin.

Audioak (1)

Informazio gehiago (2)