Itxi

Sukaldari Dema

Ilarrak sukaldatu dituzte Igor Zalakainek eta Pili Manterolak

Legatza ilarrekin eta ilarra arrautza egosiarekin prestatu dute Igor Zalakainek eta Pili Manterolak gaurko "Sukaldari Dema"n.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Igor Zalakain-ek legatza ilarrekin prestatu du.

Osagarriak:

Legatza (4 zati)

Ilarrak (250 gr)

Baratxuria

Urdaiazpikoa

Arrai salda edo ura

Patata

Prestaketa:

Baratxuria eta urdaiazpikoa txiki-txiki egin eta sartai batean berotu kolore pixkat hartu dezaten, ondoren irin pixkat, ardo txuria, eta arrai salda edo ura gehitu, irakiten hasten denean legatza eta ilarrak gehitu eta 6 minututan egosita egongo da. Ilarren lekak eta patatekin saltsa egin, eta aurreko prestaketara gehitu saltsa gizendu dadin.

Pili Manterolak ilarra arrautza egosiarekin prestatu du.

Osagarriak:

Ilarrak

Tipula

Olioa

Ura

Arrautza

Prestaketa:

Tipula txikitu oliotan, eta aletutako ilarrak gehitu, goxatu denbora gutxian. Lekak uretan egosi, eta salda hori hori tipulari eta ilarrei gehitu.

Uretik pasatako arrautza gehitu (5 minutu), ontzi batean aurkeztu, ilarrekin batera.

Audioak (1)

Informazio gehiago (2)