Itxi

Sukaldari Dema

Arrautzak gosaritarako

Pili Manterolak eta Igor Zalakainek, batak Mexikotik eta besteak Kanadatik, gosaltzeko arrautzak prestatu dizkigute.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

'Faktoria'ko 'Sukaldari Dema'n, gosaritarako arrautzak izan ditugu.

Igor Zalakainek 'arrautza rantxeroak' prestatu ditu

Osagaiak:

Arrautza pare bat

Taloa

3-4 tomate

Tipula bat

Baratxuri ale bat

Txile edo jalapeño bat

Frijoleak

Prestaketa:

Tomateak, tipula, baratxuria, eta piperrarekin saltsa egin (oliorik gabe). Ondoren, azpian taloa jarri (frijituta), gainean arrautza frijitu pare bat eta aurretik egindako saltsa gaineratu. Ondoan, frijoleak jarri.

 

Pili Manterolak arrautza hautsiak egin ditu:

Osagaiak:

Patata frijituak

Oliba olioa

Bi arrautza galdarraztatuak

Hirugihar frijitua

Xigortutako ogia

Tabaskoa

Prestaketa:

Katilu batean sartu patatak eta zanpatu. Ondoren, olioa eta tabaskoa bota. Gainean, bi arrautza galdarraztatuak jarri, eta gainetik boa hirugihar frijitua txiki-txiki eginda eta xigortutako ogia.

 

Audioak (1)

Informazio gehiago (2)