Sukaldari Dema
Arrautzak gosaritarako
Pili Manterolak eta Igor Zalakainek, batak Mexikotik eta besteak Kanadatik, gosaltzeko arrautzak prestatu dizkigute.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
'Faktoria'ko 'Sukaldari Dema'n, gosaritarako arrautzak izan ditugu.
Igor Zalakainek 'arrautza rantxeroak' prestatu ditu
Osagaiak:
Arrautza pare bat
Taloa
3-4 tomate
Tipula bat
Baratxuri ale bat
Txile edo jalapeño bat
Frijoleak
Prestaketa:
Tomateak, tipula, baratxuria, eta piperrarekin saltsa egin (oliorik gabe). Ondoren, azpian taloa jarri (frijituta), gainean arrautza frijitu pare bat eta aurretik egindako saltsa gaineratu. Ondoan, frijoleak jarri.
Pili Manterolak arrautza hautsiak egin ditu:
Osagaiak:
Patata frijituak
Oliba olioa
Bi arrautza galdarraztatuak
Hirugihar frijitua
Xigortutako ogia
Tabaskoa
Prestaketa:
Katilu batean sartu patatak eta zanpatu. Ondoren, olioa eta tabaskoa bota. Gainean, bi arrautza galdarraztatuak jarri, eta gainetik boa hirugihar frijitua txiki-txiki eginda eta xigortutako ogia.