Itxi

Estuasuneko sukaldaritza

Barazki panatxea prestatzeko sekretua azaldu digu Iker Markinezek

Garazi Urdanpilleta | EITb Media

Garaiko barazkiak erabiliz, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldariak panatxea prestatzeko errezeta proposatu digu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Zein alde dago panatxearen eta menestraren artean? Zein da barazkiak egosteko sekretua? Iker Markinezek, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldariak, barazki panatxea rpestatzeko sekretua azaldu digu "Faktoria"n.

Errezeta

5-6 barazki ezberdin aukeratu: azenarioa, kuiatxoak, lekak, ziazerbak eta zainzuri txuriak.

Ura irakiten jarri gatz pixka batekin.

Barazki mota bakoitza zatitxotan moztu eta uretan egosi banan-banan. Nahiko egina daudenean (ez gehiegi), atera eta ur hotzetan sartu. Atera, ura kendu, eta erretilu batean utzi.

Baratxuria eta olioa zartagin zabal batean jarri erregosten. Baratxuria kolore gehiegirekin egon aurretik, barazkiak bertan bota, eta elkarrekin salteatu.

Audioak (1)

Informazio gehiago (2)