Kargatzen...

32-21 irabazi dio Zuazori

Super Amara Bera Bera, Superkopako txapeldun

Talde gipuzkoarrak 32-21 irabazi dio Prosetecnisa Zuazori final handia. Bosgarrenez jarraian irabazi du titulu hau eta seigarrenez bere historian.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Super Amara Bera Bera Superopako txapeldun izendatu da larunbat honetan, finalean Prosetcnisa Zuazo taldeari 32-21 irabazita. Bosgarrenez jarraian irabazi dute titulu hau gipuzkoarrek eta seigarren Superkopa bildu dute palmaresean.

Lehen zatia oso parekatua izan da, eta talde bizkaitarra gol bateko abantailarekin iritsi da atsedenaldira (12-13). Bigarren zatian, ordea, talde gipuzkoarra aise nagusitu da (32-21).

32 - Super Amara Bera Bera (12+20): Temprano (Zugarrondo, oa); Arrojeria (1), Aramendia (5), Etxeberria (3), Fernandez (4, 1p), Martinez (6), Ederra (1) -hasierako zazpikoa-, Sans (3), Ezkurdia (2), Menéndez (2), Elorza (4) eta Lopez (1).

21 - Prosetecnisa Zuazo (13+8): Castellanos; Hernandez (7), Gil (2), Espínola (6), Martín (1), Egozkue (1p), Berastain (-) -hasierako zazpikoa-, Elicegui (-), Velasco (-), Nogales (3), Gil (-), Aguirregomezkorta (-), Mujica (1) eta Azaola (-).

Markagailua bost minuturo: 2-2, 4-5, 7-8, 10-8, 10-11, 12-13 (atsedenaldia). 15-14, 19-14, 22-16, 26-17, 28-20, 32-21 (amaiera).

Epaileak: Yon Bustamante eta Javier Alvarez.