17. jardunaldia

Alaves saririk gabe geratu da azken minutuan (1-2)

A. A. | EITB MEDIA

Leer en Castellano

Luis Suarezek 90. minutuan sartu du gasteiztarrak esku hutsik utzi dituen gola, bat gutxiagorekin markagailua orekatzea lortu ostean.

Deyverson, Atleticoko defentsekin lehian. Argazkia: EFE

Alavesek galdu egin du Atletico Madrilen aurka Mendizorrotzan, Luis Suarezek 90. minutuan sartutako golari esker (1-2). Aurretik, gasteiztarrek markagailua orekatzeko gai izan dira hamar jokalarirekin, epaileak Victor Laguardia kanporatu baitu txartel gorri zuzena erakutsi eta gero.

Marcos Llorentek aurretik jarri ditu madrildarrak 41. minutuan, jokaldi isolatu batean. Geroago, gauzak are aldekoago jarri zaizkio Diego Simeoneren taldeari bigarren zatian (63. minutuan), babazorroak jokalari bat gutxiagorekin geratu direnean.

Hala ere, Joselu Mato eta Lucas Perez zelairatu ditu Pablo Machinek, eta euren arteko jokaldi batean Felipe Augustok bere atean sartu du gola, bat eta batekoa jarriz amaierarako oso gutxi falta zenean. Aitzitik, hor agertu da Luis Suarez aurrelari uruguaitarra, eta Atleticori ligari begira urrezko hiru puntu eman dizkion gola erdiesteko.

Horrenbestez, arabarrek ez dute garaipen batekin estreinatu euren mendeurrenaren urtea, eta 18 punturekin geratu dira, jaitsiera postuetatik gertu.

1 - Alaves: Pacheco; Aguirregabiria, Lejeune, Laguardia, Javi López (Adrián Marín, 88. min); Battaglia, Manu García (Tachi, 68. min), Édgar (Lucas Pérez, 75. min), Jota; Deyverson (Joselu, 75. min) eta Borja (Rioja, 68. min).

2 - Atletico Madril: Oblak; Vrsaljko, Giménez, Felipe (Lodi, 87. min), Hermoso; Carrasco (Saúl, 81. min), Llorente, Koke, Lemar; Correa (Joao Félix, 61. min) eta Luis Suárez.

Golak: 0-1, 41. min: Llorente. 1-1, 85. min: Felipe, bere atean. 1-2, min. 90. min: Suárez.

Epailea: Juan Martínez Munuera. txartel gorri zuzena atera dio Laguardiari (63. min). Txartel horiak: Carrasco eta Suárez (Atletico)