F Liga

Eibarrek, ezin eutsita, 2-1 galdu du Espanyolen aurka

Leer en Castellano

Armaginak aurretik iritsi dira atsedenaldira, baina bigarren zatian etxekoak nagusitu dira, eta hiru puntuak eskuratu dituzte etxean.

Patri Ojeda aurkarien baloi bat lapurtu nahian. Argazkia: SD Eibar

Espanyolek 2-1 gainditu du Eibar Bartzelonan, Dani Jarque Kirol Hirian, jokatu den F Ligako 5. jardunaldian. Armaginak atsedenaldira abantailarekin joan diren arren, etxekoek erreakzionatu egin dute bigarren zatian hiru puntuak eskuratzeko.

Eibar 29. minutuan aurreratu da markagailuan, Esperanza Pizarroren golari esker, eta emaitza horri eutsita joan dira atsedenaldira. Bigarren zatian, ordea, Espanyol erabakitasunez zelairatu da, berehala lortu du berdinketa, 49. minutuan, Arola Aparicioren golari esker. Norgehiagokak berdinduta jarraitu du hurrengo minutuetan, 81.ean Lice Chamorrok (lehen zatian txartel horia jaso du) markagailua irauli duen arte (2-1).

Neurketaren azken minutuetan, Espanyolek Chamorro ordezkatu behar izan du lesio baten ondorioz; Angeles del Alamo zelairatu da haren ordez. Azken partean, bi taldeak aurrera egiten saiatu dira, baina markagailua ez da gehiago mugitu. Gauzak horrela, etxekoek hiru puntuak eskuratu dituzte etxean.