Kargatzen...

Lehen garaipena

Osasunak markagailua irauli du, Zaragozaren aurka (2-1)

Jose Luis Mendilibarren gizonek 0-1ekoa iraultzea lortu dute, bigarren zatiko aurreneko minutuetan. Gorritxoen golak Manu Onwuk eta Cejudok egin dituzte.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Osasunak denboraldiaurreko bere lehenengo garaipena eskuiratu du Tuteran, Zaragozaren aurka (2-1). Mendilibarren gizonak 0-1 galtzen joan dira aurreneko zatian, baina bigarren zatiko aurreneko minutuetan gorritxoek 2-1ekoa lortu dute.

Lehenengo zatiko 8. minutuan Victorrek Zaragozaren gola egin du. Nafarroako taldeak gogor borrokatu du, eta Cejudok eta Onwuk markagailuari buelta eman diote.

- Fitxa teknikoa:

2 - Osasuna: Andres Fernandez; Oier, Loties, Miguel Flaño, Echaide; Puñal, Raoul Loe; Cejudo, Roberto Torres, De las Cuevas; eta Manu Onwu. Bigarren zatian: Joan Oriol, Maikel Mesa eta Ariel Nuñez.

1 - Zaragoza: Leo Franco; Fernandez, Alvaro, Paredes, Abraham; Paglialunga, Movilla; Barkero, Víctor, Montañés; eta Orti. Bigarren zatian: Laguardia, Cortes, Porcar, Suarez eta Tarsi.

Golak: 0-1, 8. minutuan: Victor. 1-1, 52. minutuan: Manu Onwu. 2-1, 63. minutuan: Cejudo.