25. jardunaldia

Osasuna, burumakur (1-4)

eitb.eus

Leer en Castellano

Vila-realeko Roberto Sorianok partida hasi eta berehala egin du aurreneko gola, lehen minutuan. Nafarrek ezin izan dute markagailua irauli.

Roberto Sorianoren gola. EFE

Ezinean. Osasuna nahi eta ezin dabil jardunaldiro. Azken partidan Vila-realen aurka ez du minutu bat ere berdinketa mantendu talde gorritxoak. Roberto Sorianok 0-1koa egin eta hortik aurrera beti atzetik markagailuan nafarrak.

Soldadok bigarrena egin du 27. minutuan penaltiz eta atsedenaldira 0-2koarekinn amaitu da. Roberto Torresek penaltiz ere 63. minutuan esperantzarako gola egin du etxekoentzat (1-2), baina bigarren zatian irten den Santos Borrek partida erabakita utzi du kontraerasoan sartutako bi golekin.

HAMAIKAKOAK

OSASUNA: Sirigu; Berenguer, Oier, Unai GarcIa, Vujadinovic, Clerc (75' Buñuel); Causic, Imanol Garcia (31' Olabide), Roberto Torres; Oriol Riera (79' Kenan) eta Sergio Leon.

VILA-REAL: Andres Fernandez; Rukavina, Musacchio, Alvaro, J. Costa (65' Victor Ruiz); Rodrigo, Manu Trigueros, J. Dos Santos, Soriano; Bakambu (84' Castillejo) eta Soldado (67' Santos Borre).