Kargatzen...

2-3, Barça Bren aurka

Alavesek porrota jaso du Mendizorrotzan

Irabazten hasi da etxeko taldea (1-0). Bartzelona Bk, ordea, emaitza irauli du hiru gol sartura, eta Viguerak azken minutuetan sartutako golak aldeak murrizteko bakarrik balio izan du.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Alavesek ezin izan du hirugarren garaipena jarraian lortu Adelante Ligan. Bartzelona Bren aurka jokatu du Mendizorrotzan eta Arabako taldeak 2-3 galdu du.

Etxeko taldeak ondo ekin dio partidari. Borja Viguerak 1-0ekoa sartu du 17. minutuan, baina pozak ez die asko iraun Alaveseko jokalariei. Edu Bediak partida berdindu du (1-1) 24. minutuan eta Sandrok 1-2koa sartu du atsedenaldira iritsi aurretik.

Bigarren zatian Alaves saiatu da berdinketa lortzen, baina Bartzelona B izan da aldeak handitzea lortu duena. Partidako 71. minutuan Joan Romanek 1-3koa egin du. Hirugarren gola hartu eta bederatzi minutu geroago Borja Viguerak aldeak murriztea lortu du 2-3koa sartuta, baina azken minutuetan Alavesek ezin izan du hirugarren gola sartu eta Bartzelona Bk eraman ditu hiru puntuak.

2 - Alaves: Goitia; Oscar Rubio, Luciano, Alex Ortiz, Manu Garcia; Jaume, Lázaro (Emilio, 78. min); Guzman (Juanma, 70. min), Viguera, Nano; Toti (Quiroga, 78. min).

3 - Bartzelona B: Masip; Patric, Bagnack (Gomez, 78. min), Ilie, Planas; Samper, Espinosa (Calvet, 86. min), Edu Bedia; Nieto (Joan Roman, 70. min), Sandro, Denis Suarez.

Golak: 1-0, 17. min: Viguera. 1-1, 23. min: Edu Bedia. 1-2, 34. min: Sandro. 1-3, 71. min: Joan Roman. 2-3, 80. min: Viguera.

Epailea: Valdes Aller.