Morabanc Andorraren aurka

Hervellek erabaki du partida, luzapenean (75-76)

Sito Alonsoren taldeak bigarren garaipena jarraian eskuratu du, belgikarrak luzapenaren azken segundoan sartutako saskiratzeari esker.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Bilbao Basketek denboraldiko bere bigarren garaipena eskuratu du Morabanc Andorrari, luzapenean, irabazita (75-76). Hervelle izan da erabakigarria.

Bosgarren minuturako bederatzi puntuko abantaila zuten beltzezko gizonek (4-13), hein handi batean, Marko Todorovicek egindako lan bikainari esker. Baina etxekoak suspertu dira eta markagailuan hurbildu dira, bigarren zatian lortutako 7-0eko partzialari esker (25-31).

Sito Alonsok hutsartea eskatu du orduan, eta taldeak partidaren agintea berreskuratzeko aprobetxatu du (29-38). Andorrako taldea hurbildu egin da (36-40), eta minutu batzutan geldirik izan da norgehiagoka markagailuarekin izandako arazoen ondorioz.

Etxekoek partida berdintzea lortu dute (49-49), baina Borgen saskiratzearekin bi puntuko aldearekin bukatu du Bilbao Basketek hirugarren laurdena (49-51).

Partida bukatzeko 37 segundo geratzen zirenean, Sadak partida berdindu du (66-66) eta luzapena jokatu behar izan da. Hervellek eman dio garaipena talde bizkaitarrari, azken segundoan sartutako saskiratzeari esker.