EUROLIGA

Monakok amaiera eman dio Baskoniaren bolada onari Euroligan (75-77)

AGENTZIAK | EITB MEDIA

Leer en Castellano

Baskoniak erritmoa igotzearen aldeko apustua egin du azken laurdenean, baina sei segundo falta zirenean, Blossongamek erasoko errebote bat aprobetxatu du balantza desorekatzeko.

Baskonia vs Monako. Argazkia: EFE

Monakok amaiera eman dio Baskoniaren bolada onari ostiral honetan Euroligan, azken hasperenean 75-77 irabazita, Mike Jamesen gidaritzapean.

Bi taldeek ez dute asmatu partidaren hasieran. Baskoniarren aldetik, Vanja Marinkovicek 7 puntu lortu ditu, bi hirukori esker, eta 19-16ko emaitzarekin amaitu dute lehen laurdena.

Chima Monekek eta Matt Costellok taldea suspertu dute, Monakok John Brownen defentsa onarekin jarraitzen zuen bitartean.

Lehen zatiko azken txanpan, Cody Miller-McIntyrek puntuak gehitu dizkio Baskoniari saskipeko sarrera indartsuen bidez, eta 36-35 amaitu da lehen zatia.

Bisitariak nagusi izan dira markagailuan hirugarren laurdeneko minutu batzuetan, baina Markus Howarden talentuak eta Tadas Sedekerskisen izaerak 59-62 estutu dute markagailua.

Baskoniak erritmoa igotzearen aldeko apustua egin du azken laurdenean. Amaierarako sei segundo falta zirenean, Blossongamek erasoko errebote bat aprobetxatu du balantza desorekatzeko, 75-77.

75 - Baskonia: Miller-McIntyre (15), Marinkovic (15), Diez (2), Sedekerskis (13) eta Costello (8) -hasierako bostekoa-; Howard (18), Mannion (-), Raieste (-), Chiozza (5), Diop (-), Kotsar (2) eta Moneke (4).

77 - AS Monaco: Mike James (28), Okobo (4), Ouattara (6), Cornelie (2) eta Motiejunas (6) -hasierako bostekoa-; Blossongame (4), J.Brown (8), Diallo(13), Walker(4), Tarpey (-), Strazel (-) eta Hall (2).