Saudi Arabia - Egipto, ekainak 25, astelehena, 16:00etan.
Uruguai - Errusia, ekainak 25, astelehena, 16:00etan.

Iran - Portugal, ekainak 25, astelehena, 20:00etan.
Espainia - Moroko, ekainak 25, astelehena, 20:00etan.

ALEMANIA - SUEDIA (2-1) partidaren kronika

HEGO KOREA - MEXIKO (1-2) partidaren kronika

20:53 - Suedia aurretik doa, 0-1, lehen zatia amaituta.

20:37 - Suediak aurrenekoa egin du; Toivonek gol bikaina sartu du.

20:12 - Alemaniak lehen gola nahi du sartu, ahalik eta lasterren.

19:47 - Alemaniak partida erabakigarria du Suediaren aurka.

18:55 - Hego Koreak gola sartu du luzapenean, baina Mexikok eutsi egin dio emaitzari, eta garaipena lortu du.

18:27 - Chicharito Hernandezek Mexikoren bigarren gola sartu du, kontraeraso batean.

18:06 - Hasi da bigarren zatia; Mexiko 0-1 ari da irabazten.

17:51 - Atsedenaldia, Rostoven; oraingoz, Mexiko Hego Koreari gailentzen ari zaio.

17:26 - Carlos Velak penaltiz sartu du gola, eta Mexiko aurretik jarri du.

17:04 -

BELGIKA - TUNEZ (5-2) partidaren kronika

16:44 - 17:00etan, Rostov del Donen, Hego Korea-Mexiko.

15:22 -

15:12 -

14:56 - Hazardek, penaltiz, eta Lukakuk, bi gol sartuz, abantaila eman diote Belgikari, lehen zatian (3-1).

14:21 - Lukakuk 2-0ekoa jarri du, kontraeraso batean, baina segituan, estrategia-jokaldi baten bidez, Bronnek Tunisiaren lehena egin du.

14:10 - Hazardek gola sartu du, penaltiz, eta Belgika irabazten ari da.

13:57 -

13:27 - 14:00etan, Belgika-Tunisia.

10:23 - Gaur, bigarren jardunaldiko partidak Alemaniarentzat eta Mexikorentzat

Amaiera. Suiitzak buelta eman dio partidari Xhakaren eta Shaqiriren golei esker.

Shaqiriren gola.

Xhakak partida berdindu du.

Atsedenaldian da partida.

Mitrovicek abantaila eman dio Serbiari 5. minutuan.

Nigeriak bi golez irabazi dio Islandiari.

Nigeriaren bigarrena. Musak berriz ere.

Nigeriaren gola.

0-0 atsedenaldian. Islandia gola sartzeko zorian egon da geldikako jokaldietan, baina momentuz hutsean jarraitzen dute.

Hasi da Nigeria eta Islandiaren arteko norgehiagoka.

Neymarrek Brasilen bigarrena sartu du eta partida horrela amaitu da.

Coutinhok aurretik jarri du Brasil luzapenean.

14:48 - Golik ez, Brasilen eta Costa Ricaren arteko partidan, lehen zatia amaituta.

13:40 - 14:00etan, Brasil-Costa Rica; E multzoan ere, bigarren jardunaldia hasiko da.

12:18 -

11:32 - Gaurko partiden atarikoa: Brasilek ezin du huts egin Costa Ricaren aurka (14:00), Nigeria-Islandia (17:00), eta Serbia-Suitza (20:00).

Suedia - Hego Korea, 1-0
Belgika - Panama, ekainak 18, astelehena 17:00etan.
Tunisia - Ingalaterra, ekainak 18, astelehena 20:00etan.

A eta B multzoetako partiden emaitzak eta sailkapenak, lehen jardunaldiaren ostean:

PORTUGAL - ESPAINIA (3-3)

Cristiano Ronaldok Espainiaren garaipena zapuztu eta multzoko lider bihurtu du Iran

Yury Gazinskyk egin du Munduko Txapelketaren lehenengo gola, Errusiarrarentzat.

10:40 - Gaur hasiko da Errusia - Saudi Arabia partidarekin; final handia uztailaren 15ean jokatuko da, arratsaldeko 17:00etan.

14:25 - Ez daude selekzio guztiak

AUSTRIA - BRASIL, 0-3

Austria: Lindner; Dragovic (Danso, p.70), Prödl, Hinteregger; Lainer, Baumgartlinger; Grillitsch (Zuljm m.65), Alaba, Schöpf (Hierländer, m.58), Arnautovic, Xaver Schlager (Burgstaller, m.58)

Brasil: Alisson; Danilo, Thiago Silva (Marquinhos, m.60), Miranda, Marcelo (Filipe Luis, m.66); Paulinho, Casemiro (Fernandinho, m.60), Coutinho (Taison, m.76); Willian, Gabriel Jesus (Firmino, m.67), Neymar (Douglas, m.84).

Golak: Gabriel Jesus (m.36), Neymar (m. 63), Couthinho, m.69)

JULEN LOPETEGIREN DEIALDIA

Atezainak: David de Gea (Manchester United/ING), Pepe Reina (Napoles/ITA), Kepa Arrizabalaga (Athletic).

Defentsak: Dani Carvajal, Sergio Ramos, Nacho Fernández (Real Madril), Gerard Piqué, Jordi Alba (Bartzelona), Cesar Azpilikueta (Chelsea/ING), Nacho Monreal (Arsenal/ING) eta Alvaro Odriozola (Reala).

Erdilariak: Sergio Busquets, Andres Iniesta (Bartzelona), David Silva (Manchester City/ING), Koke Resurreccion, Saúl Ñíguez (Atletico) eta Thiago Alcántara (Bayern Munich/GER).

Aurrelariak: Isco Alarcón, Marco Asensio, Lucas Vázquez (Real Madril), Diego Costa (Atletico), Iago Aspas (Celta) eta Rodrigo Moreno (Valentzia).